Time Configuration

Post your comments, questions, bug reports or suggest new features for alphaOS
digitaldefector
Apprentice
Posts: 8
Joined: 13 Sep 2015, 09:02

Time Configuration

Postby digitaldefector » 13 Sep 2015, 11:08

I can't find a way to change the time within the desktop

Scooby
Site Admin
Posts: 826
Joined: 09 Sep 2013, 16:52

Re: Time Configuration

Postby Scooby » 13 Sep 2015, 11:51

I am deep in a development phase.

I will adress this issue immediately when this is ove

for now

time is set at start in /root/.start
with command

rdate -s tick.greyware.com


You could try that with an Internet connection

digitaldefector
Apprentice
Posts: 8
Joined: 13 Sep 2015, 09:02

Re: Time Configuration

Postby digitaldefector » 13 Sep 2015, 20:59

that changed the time, but it's still wrong. The date is still right. I'll just change it the ol' fashion way.


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 3 guests

cron