install programm

Post your comments, questions, bug reports or suggest new features for alphaOS
guyhighlander
Apprentice
Posts: 12
Joined: 17 Mar 2015, 00:04

install programm

Postby guyhighlander » 17 Mar 2015, 00:10

Hi everyone.
I am trying out Alpha OS in the moment and got a little problem to install some programms.my outcome in terminal is:
error: only one operation may be used at a time.
could not find in the net and try to clean the cache,but does'nt help.thanks Wolf

Scooby
Site Admin
Posts: 826
Joined: 09 Sep 2013, 16:52

Re: install programm

Postby Scooby » 17 Mar 2015, 10:50

never saw that error before

What command exactly are you running?

How did you boot alphaos?

please provide more information

*edit*
I guess you are trying to pass to many and
conflicting arguments to pacman

say I wanted to install xdialog I would do it with

Code: Select all

pacman -S xdialog

guyhighlander
Apprentice
Posts: 12
Joined: 17 Mar 2015, 00:04

Re: install programm

Postby guyhighlander » 17 Mar 2015, 21:25

Thanks for quick reply.I am running it on persistent USB-stick 16 Gb.after 3 more reboots it works like before.great.could install some more apps.maybe to many conflicting arguments to pacman.
thanks you for help.and it is the best distro sofar ,which works on USB stick like charme.thanks for your effort.Wolf


Return to “General Discussion”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests

cron